ROLEA CAMELIA PFA,CUI 34075911, cu sediul social in Bucuresti,Sector 4, Aleea Raul Sadului ,nr 8, bloc R22, sc B, et 3, ap 55 cu obiect de activitate “ servicii de creatie artistica” , reprezentata de Rolea Camelia, denumit in continuare Artist.

Introducere

Comandarea unei lucrari de arta personalizata de pe site-ul www.petart.ro este echivalenta cu acceptarea de catre client a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, clientul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Comenzi si oferte

Comenzile si cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. ROLEA CAMELIA PFA nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre client a unor informatii incorecte sau incomplete.

Securitate Date

Protectia datelor personale este foarte importanta. Dacă accesati  această pagina inseamna ca sunteti de acord să respectati Termenii si Conditiile si de asemenea legislatia in vigoare. Speram ca politica de mai jos sa va ajute sa intelegeti ce fel de date putem colecta si cum sunt acestea protejate, utilizate sau in ce imprejurari pot fi dezvaluite.

Sunteti asigurat ca vi se respecta drepturile conferite de urmatoarele legi:

Legea nr. 677/2001- privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Ordonanta nr. 130/2000 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea lucrarilor.

Modificarile prezentei politici care vor aparea ulterior pe această pagina web, vor fi realizate fara a te informa ulterior, de aceea este indicat să recitesti această sectiune de fiecare data cand apelezi la serviciile Pet Art.

Date personale
Prin intermediul prezentului Site se vor colecta datele personale (de ex. numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail), doar dacă doriti (de ex. prin inregistrare, chestionare, etc). Se garanteaza securitatea si confidentalitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul Site-ului .

Copii minori

Produsele si serviciile furnizate de Site-ul www.petart.ro sunt rezervate persoanelor care au peste 18 ani. Societatea noastra nu va colecta in mod constient date personale de la copii fara acordul parintilor.

Suport

Artistul raspunde la toate solicitarile clientilor, incercând sa le dea o rezolvare cat mai rapida. Dacă aveti orice fel de întrebari sau comentarii în legatura cu orice aspect al politicii Pet Art sunteti  rugat sa scrieti la următoarea adresa: office@petart.ro.

1.Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii conditioneaza folosirea sau nu a site-ului www.petart.ro . Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse, nu folositi acest website. Daca folositi site-ul web, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

1.0. Obligatiile Clientului
Clientul are obligatia de a citi si a accepta Termenii si Conditiile plasarii comenzii.
Clientul are obligatia de a furniza datele complete necesare realizarii si livrarii comenzii prezente in formularul de comanda :
– Completarea Formularului de Comanda cu informatii reale si complete ( Aprobarea livrarii de catre firmele de curierat se face doar daca datele destinatarului sunt complete ex: numar strada, bloc, apartament etc )
– Trimiterea a minim 3 poze , din unghiuri diferite, cu fiecare personaj. Numarul de poze si concludenta lor influenteaza direct rezultatul final.
Clientul are obligatia de a comunica in cel mai scurt timp orice problema a comenzii primite catre : contact@petart.ro sau petartromania@gmail.com

1.1.Acontarea Comenzilor
Pentru comenzile ce pornesc de la 200 de ron in sus se va percepe un acont de 25-50 % , restul de plata va fi achitat Ramburs prin Curierul contractat.

1.1.0 Plata Comenzilor
Comenzile pana in 200 ron nu se aconteaza si se achita integral prin Ramburs la primirea coletului Curierului.

1.2 Anularea Comenzilor Acontate
Comenzile acontate pot fi anulate in termen de maxim 2 zile pentru Cani 3D sau Figurine si maxim 5 zile pentru Tablouri din momentul confirmarii dovezii platii fara nicio taxa e anulare, acontul fiind ramburabil in totalitate.
In cazul in care anulati comanda dupa termenul limita si aceasta a demarat deja, un procent de 20- 50 % din valoarea lucrarii va fi perceput ca taxa de anulare ce va acoperi costurile de transfer, timpul de administrare , realizarea colajelor , schitelor si materialele utilizate pana in acel punct.
Acontul dumneavoastra va fi returnat, minus taxa de  anulare. Acesta nu poate fi transferat in numele altei persoane decat a celei care l-a achitat.

1.3 Satisfactie Garantata

Pentru Tablouri : Veti avea contact constant cu Artistul pe tot timpul realizarii lucrarii, punandu-va la dispozitie poze regulat cu fiecare pas necesar in parte, in functie de complexitatea compozitiei ( maxim 3 pasi ). Aveti dreptul de a va exprima parerea si a cere modificari . In cazul in care , desi ati fost deacord cu aspectul final al tabloului inainte de expediere, dar dupa livrare doriti o modificare, ne veti contactata in termen de maxim 7 zile si veti putea expedia tabloul inapoi pentru modificari aditionale. Taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client si se va percepe o taxa pentru orele suplimentare de lucru de 25 % din valoarea lucrarii.
Modificarile  presupun detalii de finete precum tonuri de culoare, mici schimbari proportionale, bineinetles nu schimbari drastice de pozitii ,tema fundal sau adaugare/eliminare de personaje.

Pentru Cani 3D si Figurine : In cazul acestor lucrari la scala miniaturala ,bazate pe fotografii care pot modifica proportii si culori cu mare usurinta, trebuie sa va asumati riscul de replicare a realitatii la un procent de minim 70 %. Numarul , calitatea si concludenta pozelor trimise vor influenta direct rezultatul final.
Aceste lucrari sunt realizate contratimp si nu pot fi pozate pentru a fi modificate pe parcurs datorita naturii materialelor folosite.
Decizia de a comanda va apartine avand  la dispozitie sute de exemple.

1.4 Returnarea platii sau inlocuirea lucrarii

Returnarea platii sau inlocuirea lucrarii are loc doar in cazul in care lucrarea ajunge la destinatar deteriorata. Lucrarea nu implica rama de sticla in care Portretele in Pastel, Creion si Acuarele sosesc, aceasta reprezinta doar o protectie gratuita cu optiunea de a fi folosita pe post de rama.

In cazul Tablourilor, aceastea nu sunt expediate pana clientul nu este 100% multumit de rezultatul final.

In cazul Canilor si Figurinelor , clientul isi asuma riscul mentionat mai sus in subpozitia „Satisfactie Garantata „ , astfel plata nu se ramburseaza .
Rata de clienti nesatisfacuti in acest caz este de 1 la 200 . Clientului nesatisfacut ii vor fi inregistrate motivele in scris , iar in cazul in care sunt aprobate, suma achitata va fi returnata in contul acestuia si va returna lucrarea achitand transportul.

In cazul in care lucrarile ajung deteriorate, solutionarea problemei va fi la latitudinea clientului : returnarea platii sau refacerea lucrarii.

Pentru semnalarea oricarei nemultumiri, va rugam sa ne contactati prin e-mail catre contact@petart.ro sau petartromania@gmail.com

Drepturi de autor si continut

Continutul si designul site-ului apartin Artistului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Reproducerea materialele afisate pe site este interzisa fara a detine o permisiune din partea Artistului.
Dreptul de autor pe lucrarile realizate clientilor nu se transfera automat clientilor . Dreptul de autor ramane in continuare al Artistului si poate fi achizitionat sub forma de certificat doar de catre clientul respectivei lucrari.
Dreptul de autor ii ofera posesorului dreptul de a folosi lucrarea in scopuri de promovare sau comerciale .

Dreptul de a selecta clientela .

Artistul/ Pet Art, isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela  in cazul in care aceasta nu respecta Termenii si Conditiile ( oferind date incomplete de livrare sau demonstrand ca nu i-a citit punand nenumarate intrebari regasite in text ). Aceste produse fiind realizate Handmade, pe comanda, contratimp, lipsa interesului fata de Termeni si Conditii a clientului va conduce la afectarea imaginii Artistului in caz de nemultumire si pierderea timpului alocat clientilor aflati pe listele de asteptare.

Dispozitii finale

Artistul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Afectarea imaginii publice

Persoanele nesatisfacutie din motive necomunicate in privat catre noi sau neaprobate ce aleg sa denigreze firma public vor fi raclamate si vor suferi consecinte legale.