CLIENTI MULTUMITI  

Alina Munteanu
“Pe Camelia Rolea am cunoscut-o prin prisma unui eveniment tragic din viata mea: mi-a murit primul meu caine – un cocker de 14 ani! Am cautat sa-mi fac un tablu – o amintire deosebita pentru sufletul meu! Asa am gasit o pe Camelia si ea mi-a pictat un tablou portret si a redat exact ce reprezenta Paco pentru mine: culoare, emotie, iubire. Ulterior am colaborat si pe alte lucari atat portrete de catei cat si oameni. Este un om deosebit si o recomand cu mare caldura. Camelia pune in tablourile sale foarte multa emotie, mult talent si o bucatica din sufletul ei. Ii doresc mult succes si Camelia: continua sa arati ca exista oameni talentati si sensibili in vanitatea mondena care ne inconjoara!”

Simona Maris ,Romania
“Din dorinta de a imortaliza imaginea catelului meu am apelat la Camelia, care a reusit cu succes sa transpuna pe panza realitatea compusa atat din caracteristici fizice cat si emotii. Rezultatul colaborarii noastre a fost un tablou frumos, vesel, abstract, cu tematica, un joc de culori care rasfata privirea si genereaza o stare de buna dispozitie si relaxare. In viitor voi mai colabora cu Camelia “

Diane Last , Olanda
“Wow, no changes needed, it is beautiful as it is, thank you”

Aafke Goor , Olanda
“ Camelia, you made us a wonderful surprise, looks so much like our girl ,made me cry ! What a surprise “

Jeanne Slingerland , USA
“Hi Cami, I just wanted to tell you that since I lost my boy Walter to Cancer on Saturday, the portrait that you so masterfully drew of him means more to me than anything I own…when I look at it I can still see the spark in his eyes and it’s almost like he is somehow still with me. Thank you again so much for doing that for me!!
Finally got these back from the frame shop! The staff wanted to meet the dogs and had HIGH praise for the artist! Thank you again Cami!”

Federico Giovannetti, Italia – proprietar campion mondial 2015
“ Thank you, is very nice “

Diane Guilmette , USA
“Received your BEAUTIFUL Gift of Dallas…. We cannot thank you enough for the MOST WONDERFUL Gift”

Jolene Olson Lee , USA
“They arrived safe and sound a couple weeks ago… And I absolutely love love love them! Can’t wait to get them framed! Thank you again !”

Cristian Ciolpan , Romania
“Foarte fain ii , seamana fix cu el , ia uite ce bine ii sta langa tablou “

G.Brown, USA
“ I am the owner of three beautiful big artworks I commissioned as gifts for my best friends.Looking foreard for more “

Ruxandra Flueras , Romania
“Am primit cana! E foarte frumoasa! Multumesc ! O zi frumoasa”

Monica Vago , Romania
“Vreau sa va multumesc pentru canita, E foarte frumoasa si simpatica 🙂 Ma bucur ca am apelat la dumneavoastra. Va fi un cadou excelent! Multumesc tare mult inca o data 😀 Zi frumoasa sa aveti!”

Suzy Kassovitz , Romania
“Am primit cana si va multumesc foarte mult. Seamana perfect si deja prieteni de ai mei au cerut informatii.
Un singur inconventint exista, nu m-am indurat sa imi beau cafeaua din cana si sta deocamdata la loc de cinste.“

Bonda Madalina, Romania
“Buna ziua, vroiam sa va anunt ca a ajuns comanda ieri. Imi place foarte mult cana, asemanarea cu realitatea este foarte mare:)”

Cofriate Eleni , Romania
“Am primit coletul. Canutele sunt frt frumoase. Multumesc”

Simona Vit, Romania
“Astăzi am primit cana.
Multumesc frumos! Este nemaipomenită!”

Claudia Baltatoiu , Romania
“Azi am primit cele 3 cani, sunt superbe si va multumesc pt ce ati lucrat si va apreciez talentul”

Ambrus Alin,Romania
“Multumesc Frumos pt Cana;)
Am dat-o azi la sarbatorita asa de mult sa bucurat si atata de mult ii place :), va multumeste ft mult de tot.. Deja au inceput multa lume sa o intrebe de unde si unde se face asa cv, iam spus despre dumneavostra si unde va poate contacta pe facebook akolo:), am mai trimis invitatie si la alti prieteni cu pagina dumneavostra.
Multumesc inc-odata bafta in continuare!”

Ioan Stanciu , Romania
“Si eu am comandat o cana, si a iesit 90% ca si originalul. Multumesc mult de tot pt amintire, de curand catelusa a plecat in alta lume si am ramas cu amintirea de pe cana. Felicitari inc-o data pt idee”

Horn Ionel , Romania
“Am comandat cana, figurina, magneti frigider de la 2 catelusi, unul pe care l-am avut si adecedat si unul pe care il am. Pot sa va spun si sa demonstrez ca asemanarea este extraordinara, realizarea este fantastica. Am recomandat si voi recomanda PET ART pentru ca merita, este o munca incununata de succes. Sunteti cei mai tari, bravo!”