POZA BIO

Cu siguranta ai intrat aici ca sa descoperi povestea persoanei din spatele acestor picturi, desene si alte minunatii.

Camelia Rolea este numele meu si –mi traiesc zi de zi visul cel mai aprig din copilarie…”sa desenez animalute”!

Un vis maturizat, studiat si perfectionat , rezultat sub denumirea de Portretistica Felina, Canina si Cabalina.

Imi amintesc ca imi bateam la cap parintii sa imi deseneze caluti si catei, tata ma facea sa plang, imi desena magari si scheleti, iar mama calutii frumosi. Am crescut cu tot felul de companioni mici si ii desenam constant, trimiteam la reviste ,faceam cadouri prietenilor etc.

Pe la 7 ani mi-am dat seama ca desenez animalutele doar din profil….m-am ambitionat cativa ani sa pot reusi primul portret de bust din semiprofil ..si iata-l ..la 11 ani ,primul meu portret adevarat! …Atunci dorinta s-a fixat in mintea mea…”asta vreau sa fac o viata!” )

Am avut noroc de parinti curajosi, carora le voi fi mereu recunoscatoare pentru speranta ce au avut-o in mine, mi-au apreciat talentul si m-au mutat din Scoala Generala la Arte desi eram printre primii la invatatura si as fi avut orice alta cale deschisa.
Am continuat cu LICEUL DE ARTA HANS MATTIS TEUTSCH Brasov si apoi am urmat UNIVERSITATEA DE ARTE din Bucuresti, sectiile Design si Grafica .

Astazi, imi continui visul alaturi de Bogdan , care imi ofera toate conditiile,caldura si linistea sufleteasca de care orice artist are nevoie pentru a prospera , si Crush, “ucenicul meu canin” sau “sidekick`ul meu”, un zapacit care inseamna enorm pentru mine si nu mi-as gasi echilibrul daca nu ar sta lipit de mine toata ziua.

Astazi am la activ nenumarate tablouri realizate si livrate in tara si peste tot in lume, sute, daca nu mii de oameni fericiti 

Desi in mediul scolar nu am fost incurajata in aceasta directie, ci spre altele mai “comerciale” , eu m-am incapatanat si am insistat sa fac doar ce imi place…asta cred eu ca defineste un Artist , dragostea, pasiunea si placerea de a lucra la nesfarsit acelasi lucru indiferent de domeniul ales.

In concluzie , fiecare om…este Artist in felul lui.

Enjoy my art,
Camelia