Brigita Csordas

Portrete pictate , desenate sau sculptate , realizate dupa fotografii.

Numele meu este Camelia Rolea, sunt artist plastic cu specializare in portrete si sculpturi traditionale  cu animale de companie , realizate dupa fotografii.

Aceste lucrari artistice sunt mai mult decat simple copii ale fotografiilor, ele sunt menite sa capteze vitalitatea unica din expresia fiecarui companion in parte  prin detalii, tonuri si culori care iti vor incanta sufletul si atmosfera camerelor in care vor fi expuse.

Un portret va inmuia inimile oricarui iubitor de animale, un cadou ideal, minunat si unicat pentru tine sau cei apropiati!
In plus , este modul perfect de a celebra sau a comemora viata companionului tau unic pe lumea asta, care ti-a oferit atatea lectii frumoase despre prietenie, compasiune, devotament,iubire si fericire !

Realizez o gama foarte variata de portrete , cu siguranta vei gasi un model pe gustul tau : de la tablouri ( realiste sau abstracte, desenate , pictate sau in tehnici de grafica mixta , in creion/grafit , carbune, pastel, tus ,bait , acuarele, linere, acrilice, culori 3D etc ) ,  la sculpturi  si figurine de mici si medii dimensiuni ( deosebitele cani 3D , magneti, sculpturi realiste miniaturale, figurine decorative etc ).

Atelierul fiind reprezentat ca Firma, veti beneficia de cele mai sigure servicii , pornind de la contactul direct cu Artistul, calitatea materialelor pana la impachetarea si livrarea in conditii optime.

Pentru orice intrebari la care nu va gasiti raspunsul pe site, contactati-ma  si va invit sa cititi cu drag fiecare pagina de pe acest site.